top of page

ФОТОКОНКУРС 2016 „България! Че кой ли не я знае?!”

Уважаеми сънародници,

Наближава крайният срок за участие в първото издание на Фотоконкурса „БЪЛГАРИЯ! ЧЕ КОЙ ЛИ НЕ Я ЗНАЕ?!”, предназначен за българите в Канада.

До 31 декември 2016 г. можете да подавате своите фотографии - заснети през 2016 г. в България - за участие в конкурса съобразно Регламента и условията за участие (PDF формат).

Осигурени от ГК-Торонто награди:

I-ва награда

NIKON COOLPIX S33 Blue Waterproof

 

II-ра награда

Aluratek ADPF07SF 7-Inch Hi-Resolution Digital Photo Frame

III-a награда

Case Logic CPL-102 Black Medium Camera Case

Класирането на подадените в срок фотографии ще се осъществи с общодостъпно гласуване на интернет страницата на ГК-Торонто, при което всички Вие ще имате възможност да подкрепите своя фаворит!

 

Непосредствено след крайния срок за подаване на снимки - 31 декември 2016 г. - модулът за гласуване и всички фотографии ще бъдат публикувани на интернет страницата на ГК-Торонто. Гласуването ще продължи до 23:59 ч. на 15 януари 2017 г., след което ще бъдат обявени победителите.   

Важни са не толкова класирането и наградите, колкото участието на всички Вас - благодарение на Вашите фотографии ще покажем красотите на България далеч отвъд пределите на родната земя, на хиляди километри отвъд океана!

Пожелаваме на всички Ви успех! 

ГК-Торонто

bottom of page