top of page

Уважаеми сънародници,

​​

Добре дошли на обновената ни интернет страница!

​​

Целта на портала е да създаде по-добри условия за консулско обслужване, както и да служи на българската общност в консулския окръг на ГК-Торонто и отвъд него. 

​​​

Официалният сайт на ГК-Торонто в домейна на Министерството на външните работи на Република България продължава да бъде нашето водещо интернет присъствие, но с помощта на подобрената ни допълнителна страница и публикуваната на нея оперативна информация се надяваме да бъдем още по-полезни.

С особена радост искаме да споделим, че интернет страницата е разработена изцяло със собствени сили. За изработването й не са изразходвани никакви средства, а единствено собствено време, творческа енергия и голямо желание за нещо по-добро. Поддръжката и актуализацията на портала се извършва от състава на ГК. В този смисъл разчитаме на Вашето разбиране, в случай че попаднете на някои технически или други несъвършенства. 

Използваме случая да благодарим на талантливите български фотографи- Ивайло Димитров, Борис Димитров, Николай Чапкънов, Катя Николова, Стефан Кунчев, Борислав Петков, Борис Стайков, Стефан Стефанов, Ивайло Димитров, Елена Йоскова, както и авторски кадри на ГК-Торонто. 

​​

Можете да ни откриете и в социалните мрежи както следва: 

Facebook: https://www.facebook.com/TorontoBulgaria/;

Twitter: @BulgariaToronto;

Instagram: @BulgariaToronto

С уважение, 

Екипът на ГК Торонто

bottom of page